KITCHEN RENO – STAGE 3

kitchen wallDue to the L-shape of the original kitchen, the fridge didn’t have a home. It sat across the room on its own looking like an afterthought. Totally impractical. So I had to give it a home…. which involved completely shifting a doorway! But that one change, created such a huge difference and much more user friendly wall.
Continue reading

My Very Own Nandos

IMG_0070

Doorway created in the original back wall of the house

Let me talk you through the back “lean-to”, or what became affectionately known as “nandos” due to the interesting tile choice. It was an odd area. You walked through what was the original back wall of the house and entered into a vestibule area. To the right was a make-shift door hiding the laundry and to the left was the entrance to the bathroom.

Continue reading